Gasoline Brothers team up with online eyeglasses retailer for new single

mfswThe contract for the release of the album was signed, the ink is still wet. Here’s the press release (mind you, it’s in Dutch):

Nieuw album The Gasoline Brothers komt half oktober uit by MFSW
The Gasoline Brothers werkt voor nieuwe single samen met online brillenwinkel Brilerbij.nl

Dat er een nieuw album van The Gasoline Brothers aankomt (getiteld ‘Tsk!’), was via de tamtam al bekend geworden. Vandaag werd duidelijk dat – ondanks recessie, kredietcrisis en G20-protesten – de plaat net als het debuut ‘Hm!’ uit 2006 wordt uitgebracht door platenlabel My First Sonny Weissmuller Recordings (MFSW). ‘Tsk!’ verschijnt op 5 oktober.

Labelbaas Aldo Perotti: “Cd’s van Nederlandse bandjes verkopen natuurlijk voor geen meter. Daar verdienen we dus geen droog brood aan. Maar bij MFSW vinden we The Gasoline Brothers een heel toffe band en bovendien hebben ze gewoon weer een ontzettend goeie plaat opgenomen. Dus natuurlijk brengen we dit uit!”

Samenwerking met online brillenboer
Vóór de release van het album brengt de band in september al een single uit: ‘Psychosomatic Heart Failure’. Het nummer is straks uiteraard gratis te downloaden. En wie daarbij zijn e-mailadres achterlaat, dingt ook nog eens mee naar een coole (zonne)bril. Die prijs is niet zomaar gekozen: de clip bij ‘Psychosomatic Heart Failure’ draait om het thema ‘bril’ – als gevolg van een uit de hand gelopen running gag binnen de band. Voor het weggeven van de (zonne)bril werkt The Gasoline Brothers samen met online brillenwinkel brilerbij.nl. Verder krijgen downloaders een gratis remix erbij van Vincent Koreman (bekend van Ra-X, Generationbass en This Is Total War!).

Ook voor de release van het album heeft de band een aantal bijzondere acties gepland. Daarover wordt in een later stadium meer bekendgemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *