Als The Gas Bros de Interactive Award winnen: songwriting 2.0 (Twitteraars schrijven liedjes!)

Twitteraards schrijven liedjes met The Gasolin BrothersStem op The Gasoline Brothers voor de Interactive Award 2010!
Zoals je weet zijn The Gasoline Brothers in 2009 nogal in de weer geweest met nieuwe media, lekker bandje 2.0 spelen. Deze case is nu genomineerd voor een Interactive Award – de winnaar wordt a.s. vrijdag 15 januari bekend op Eurosonic/Noorderslag.

Wat moet je doen?
We vinden het tof als je op ons wilt stemmen op deze pagina: http://www.interactive-awards.nl/index.cfm?pid=15 (The Gasoline Brothers zijn de bovenste case. Klik eerst op 5 sterren en dan op Vote!). Stuur dit bericht ook vooral door aan al je vrienden, want de publieksuitslag telt voor 1/7 mee in het eindoordeel.

Als we winnen: songwriting 2.0
Als The Gasoline Brothers de Award winnen (en de geldprijs die daarbij hoort), willen we iets terugdoen voor alle Twittervrienden die we de afgelopen maanden hebben opgedaan. We gaan songschrijven via/met Twitter! Het idee is dat alle Twitteraars die denken een goed liedje te hebben (of alleen een goede tekst of melodie) dat kunnen indienen bij de band. Ziet de band potentie in het idee, dan gaan de broeders serieus aan de slag om een echt liedje te schrijven met de input van de Twitteraars. Uiteraard krijg je als (mede-)auteur ook songwriting-credits, dus je wordt niet genaaid als de band ineens een hit scoort 😉

De beste liedjes worden in de studio opgenomen voor een nieuwe Gasoline Brothers-cd.  Het gaat dus om een hele cd, en niet alleen maar om één liedje. Een titel hebben we ook al: ‘RT’!

Bedankt voor het stemmen en tot snel!
The Gasoline Brothers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *